Programul detaliat al evenimentului este disponibil aici.
Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul disponibil la link-ul de mai jos până cel târziu marți, 5 mai 2015 ora 14:00:
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=51a2eb13-a013-4eec-be00-0c4f3e6ec6f7

Cea de-a șasea ediție a ONGFest – Festivalul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din România își deschide porțile vineri, 8 mai, începând cu ora 09:30 la Biblioteca Națională a României. Anul acesta tema centrală a evenimentului o reprezintă comunitățile, rolul lor și modul în care organizațiile neguvernamentale contribuie la dezvoltarea acestora.

La această ediție a ONGFest vom avea ca oaspeți speciali 45 de reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din 10 țări europene, care vor avea ocazia să se familiarizeze cu sectorul neguvernamental din România, să cunoască oameni și organizații, să împărtășească experiențele lor și să inițieze parteneriate.


Sesiunea de deschidere
a ONGFest va aduce în prim plan importanța comunităților în România și în Europa. Invitații vor inspira și motiva participanții prezentându-le modele de succes de intervenție la nivelul comunităților, atât din țara noastră, cât și din alte țări europene.

Va urma o serie de ateliere practice ce vor oferi organizațiilor participante instrumente utile în activitatea lor cotidiană în domenii precum legislația muncii, strângere de fonduri, comunicare sau participarea la programele europene de tineret:

1. Cum să inițiezi și să construiești relații de succes cu donatorii corporatiști. Atelier susţinut de Asociația Bridging the Gap, invitat special Banca Comercială Română | Bursa Binelui

2. Seria ONGLex – relațiile de muncă în ONG-uri. Atelier ONGLex susținut de Bondoc & Asociații în parteneriat cu American Corner din cadrul Bibliotecii Naționale a României

3. ONG-uri prin social media. Atelier organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, invitat special Google România

4. Learn international! Atelier susţinut de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP)

5. Organizații cu principii. Atelier organizat de către echipa Fondului ONG în România din cadrul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile