EXPOZANȚI ONGFEST BUCUREȘTI

Festivalul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din România | 17 - 18 iunie 2017 | Bucureşti

Împachetează cauzele în care crezi și înscrie-te la ONGFest București!

 

Pe 17 şi 18 iunie ONG-uri din toate domeniile sunt invitate să îşi susţină cauzele la București, la Civic Break-ul din ONGFest! Să stea de vorbă cu oamenii şi să le spună cum se pot implica, să înceapă conversaţia despre spiritul civic. Tema acestui an, Civic Break, invocă spiritul civic al fiecărui ONG şi cetățean și îl invită într-o excursie printre cauzele prezentate în cadrul festivalului. Ca într-un City Break, vizitatorii vor ieşi din rutina zilnică şi vor avea ocazia să descopere cum au construit ONG-urile o Românie mai bună pentru fiecare. Vor interacționa direct cu organizaţiile participante, vor descoperi ce lucruri noi se întâmplă în țară şi cum se pot implica.

Aflat la a 8-a ediție, evenimentul are loc în acest an în trei orașe: București (17 – 18 iunie), Iași (24 iunie) și Cluj-Napoca (1 iulie). Înscrierile pentru Iaşi şi Cluj vor fi deschise în curând. Fiecare expozant înscris are la dispoziție un cort în care își poate promova organizația, dar și opțiunea de a-și face cunoscute programele prin organizarea de activități dedicate publicului în parc, prin susținerea de momente artistice la scenă sau prin organizarea de seminarii, dezbateri sau ateliere interesante, atât pentru vizitatori, cât și pentru sectorul neguvernamental.

Vă invităm să împachetați cauzele în care credeți și să vă alăturați nouă și celor 138 de organizații neguvernamentale din România, Elveția și Republica Moldova în Civic Break-ul de la București, între 17 – 18 iunie!

Lista expozanților este disponibilă mai jos.

*** ONGFest are loc la București între 17-18 iunie 2017, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) și este organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC). Sponsor principal: Kaufland.

Expozanți ONGFest 2017 București
CortOrganizatie / InstitutieDespre
1Fundația pentru Dezvoltarea Societății CivileFDSC este o organizatie neguvernamentala, independenta, infiintata in anul 1994, in cadrul unei initiative a Comisiei Europene. FDSC este o “organizatie pentru organizatii”, care considera ca dezvoltarea sectorului neguvernamental reprezinta in sine un indicator pentru starea comunitatii in care cetatenii traiesc.
4Asociația Desenăm Viitorul TăuAsociatia „Desenam Viitorul Tau” (DVT) este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit ce ofera servicii de sprijin si asistenta grupurilor sociale vulnerabile, cu o focalizare deosebita asupra copiilor/tinerilor institutionalizati/din centrele rezidentiale/plasament si apartamente sociale. Asociatia a fost infiintata cu scopul de a identifica si a susține grupurile vulnerabile social, economic, etnic, cultural, religios și politic sau pe criterii de orientare sexuală și identitate de gen.
5Asociația Prietenii de Lângă TineMisiunea: de a promova un stil de viaţă sănătos, de a contribui la protecţia şi conservarea mediului şi la crearea unei comunităţi în care fiecare persoană să se regăsească oricât de diferită ar fi Viziunea: de a deveni un centru de resurse civice pentru comunitatea locală, regională şi transfrontalieră Activităţi: Campanii de educaţie ecologică şi atitudine civică Campanii pentru o mai bună înţelegere si sustinere a persoanelor cu autism sau cu dizabilităţi Proiecte de CSR pentru companii
6Fundația Crucea AlbăOrganizăm cursuri și activități pentru copii ca ei să invețe abilități esențiale de viață, să iși dezvolte gândirea critică și simtul responsabilității. Sprijinim comunitatile sa devina mai unite. Testam idei de antreprenoriat social. Raspandim informatie corecta si utila in comunitate.
7Asociația Pentru FormareAsociaţia pentru Formare - ONG românesc înfiinţat în 2010. Misiune: Formarea Oamenilor Responsabili prin Motivare, Atitudine, Resurse, pentru Excelenţă. Iniţiative: „Casa Experimentelor®” (primul centru științific non-profit din România ce oferă oportunitatea de învăţare extraşcolară într-un mediul informal; expoziţie permanentă de experimente -exponate interactive- cu scopul de a-i învăţa despre ştiinţă pe vizitatori în timp ce se „joacă” cu ele) şi „Şcoala Copiilor” (dans,gimnastică,handbal)
8Zonta Club Ploiești"Zonta Club Ploiesti" este o asociatie de femei care se ocupa cu cresterea statutului femeii prin educatie, cultura, advocacy: sprijina batranii din Centrul Mislea, femeile si copii din Centrul Maternal Tataru si mamele ai caror copii sunt la Scoala Speciala nr. 2, Ploiesti. O alta linie de actiune este dezvoltarea la tineri a conceptelor de preventie a violentei si de dezvoltare personala, pentru imbunatatirea capacitatilor de comunicare si realizare in viata. Organizam Marsul Antiviolenta.
9Asociația de Interventie Terapeutică pentru Copil și Familie ActivityIntegrarea socială a copiilor tipici, cât și a celor cu cerințe educative speciale prin dezvoltarea și aplicarea unor planuri de intervenție personalizate și prin organizarea unor grupuri de interacțiune socială, dezvoltare emoțională, dezvoltare cognitivă. Îmbunătățirea calității vieții de familie prin ședințe individuale de consiliere și de terapie, grupuri de suport sau întâlniri tematice pentru părinți. Formarea personalului din domeniul ingrijirii, educatatiei si protectiei copilului.
10Fundația Principesa Margareta a RomânieiFundația Principesa Margareta a României este o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.Fundația Principesa Margareta a României a fost înființată în 1990 de către Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Viziunea noastră: România își atinge adevăratul potențial și toți cetățenii ei se respectă recipr
12Organizația Salvați CopiiiSalvaţi Copiii România are misiunea de a garanta egalitatea de şanse pentru toţi copiii, indiferent de mediul din care aceştia provin, prin utilizarea propriei expertize, precum şi prin activităţi de lobby şi advocacy asupra factorilor de decizie şi mobilizarea liderilor din societatea civilă. Peste 1.500.000 de copii au fost incluşi în programe educative, de protecţie şi asistenţă medico-socială, de stimulare a participării lor în acţiuni de promovare şi recunoaştere a drepturilor lor.
13Organizația Umanitară CONCORDIAOrganizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat peste 5.000 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 600 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti și Prahova.
14Asociația Psihologilor Profesioniști din RomâniaAsociaţia îşi propune ca scop susţinerea şi promovarea dezvoltării psihologiei ca ştiinţă şi profesie, în beneficiul societăţii. Viziunea organizației Sa utilizam psihologia in beneficiul societatii si pentru imbunatatirea vietii oamenilor. Misiunea organizației Sa devenim un punct de reper din punct de vedere profesional pentru psihologii din Romania
15World Vision RomaniaFundatia World Vision este prezenta in Romania de 27 ani, iar atenţia noastră se îndreptă spre copiii săraci din mediul rural. În Romania am început activitatea în 1990 iar de atunci am desfăşurat peste 250 de proiecte pentru mai mult de 500.000 de copii şi şi adulţi din 400 de comunităţi. Desfăşuram proiecte de dezvoltare comunitară în judetele Cluj, Dolj, Ialomiţa, Vaslui, Vâlcea şi proiecte cu fonduri europene în alte 28 de judeţe.
16Asociația Semper MusicaViziunea noastra O lume in care tinerii au si dau voce comunitatilor lor. Misiunea noastra Acordam tonul interior al tinerilor care dau ritmul in construirea de comunitati sanatoase si implicate. Valorile noastre INOVARE – Aducem noutate in comunitatile in care lucram DIVERSITATE – Te primim cu bratele deschise. Vino asa cum esti RESPONSABILITATE si CALITATE – Esti responsabilitatea noastra. Suntem responsabilitatea ta IMPLICARE si ACTIUNE – Tinerii creeaza viitorul
17Organizația Națională Cercetașii RomânieiOrganizația Națională "Cercetașii României" (ONCR) este cea mai veche mișcare educațională voluntară pentru copii și tineri din România, cu aproximativ 4500 de membri activi organizați în 80 de structuri locale răspândite în 36 de județe. Misiunea ONCR este de a contribui la educarea copiilor și tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune și o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniți ca indivizi și joacă un rol constructiv în societate.
18Asociația Sprijin Pentru AutismAsociatia urmareste prin constituirea de programe, recuperarea prin intermediul terapiilor (comportamentala, aplicata, ocupationala, kinetoterapie, precum si orice alte terapii ajutatoare) a persoanelor cu tulburari pervasive de dezvoltare, tulburari de limbaj, retard motor, retard mintal si cu orice alte tulburari de dezvoltare. In acest scop Asociatia initiaza, promoveaza si desfasoara activitati privind strangerea de fonduri pentru sustinerea si implementarea programelor de terapie.
19ProFest"ProFest – un festival al cunoașterii" va aduna o sută de activități în 10 spatii de lucru. Scopul acestora este de a oferi participanților la festival diverse modele de implicare civică activă, ocazia de a cunoaște și a face schimb de idei cu alți oameni, dar și de a se dezvolta în cadrul atelierelor de lucru nonformale. Cele 10 teme sunt: Educație și Metode Nonformale, Creație, Europa și Diaspora, Jurnalism/Investigație, Digital, Transparență, Sănătate, Ecologie, Antreprenoriat și Juridic.
20Asociația Help AutismDe 7 ani Help Autism se implică activ în schimbarea statutului autismului şi construirea unei comunităţi pregătite să accepte şi să integreze copiii speciali. Dezvolta servicii de interventie, evaluare si recuperare a copiilor cu autism, campanii de conştientizare, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, programe de informare a medicilor de familie şi pediatri, cursuri de formare pentru specialişti în terapie ABA, workshop-uri şi şedinţe de consiliere pentru părinţi.
21Fundația SVASTAFundația SVASTA are ca obiectiv sprijinirea copiilor și tinerilor doritori să învețe, dar îngreunați de dificultăți materiale. De peste 10 ani, în conformitate cu deviza Fundației - ”alături de tine pe drumul spre școală” - un număr de peste 400 de elevi și studenți au beneficiat de sprijin din partea Fundației care le-a permis să-și finalizeze cu succes studiile. Din anul 2015, Fundația desfășoară un program de burse destinat elevilor sau studenților a căror părinți se află în detenție.
22Fundaţia pentru SMURDFundaţia pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată în 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituție sau persoană care sprijină dezvoltarea sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor. Activitatea Fundației se desfășoară prin intermediul unor parteneriate durabile cu instituții abilitate.
23Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine - ASLSCuvinte cheie ASLS: reprezentare, seriozitate, creativitate, prietenie, originalitate, energie, zâmbete.ASLS este alături de studenți pe toată durata celor două semestre ale anului universitar).Activitatea noastră vizează patru arii de dezvoltare, prin cele patru departamente: HR, PR, Fundraising și Students’ Office.
24Fundaţia Împreună pentru Solidaritate SocialăMisiunea fundației noastre este de a combate marginalizarea socială prin redarea demnităţii umane, ajutorarea şi încurajarea persoanelor defavorizate din comunitate, prin solidaritate şi angajament social. Ne propunem susţinerea comunităţii locale pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sociale şi culturale, prin apărarea drepturilor omului şi valorilor morale creştine. Viziunea noastră este de a contribui la materializarea principiilor creștine prin caritate, solidaritate și pace socială.
25Asociația „Acces pentru toți”Asociatiaa "Acces pentru toti" este infiintata in anul 2009, este o organizatie nonguvernamentala, care faciliteaza si promoveaza egalitatea de sanse in educatie, formare si ocupare a persoanelor dezavantajate. Beneficiarii directi: -Someri -Persoane cu dizabilitati -Tineri de peste 18 ani care parasesc sistemul de protectie a copilului -Femei in situatie de risc -Persoane de etnie roma Prin toate actiunile pe care le implementeaza asociatia doreste sa promoveze valori specifice.
26Fundația EstuarPe parcursul celor 23 de ani de activitate, Fundația Estuar s-a implicat activ în implementarea unor proiecte dedicate atât persoanelor cu probleme de sănătate mintală, dizabilități, cât și victimelor violenței în familie, persoane vulnerabile, tineri aflați în situații de risc. Misiunea noastră este de a oferi opțiuni sociale și alternative adulților cu probleme de sănătate mintală, pentru reintegrarea lor în comunitate.Oferim servicii de sanatate mintala prin intermediul retelei nationale.
27Asociația D.G.T. Asociatia D.G.T. este o organizatie de tineret, cu si pentru tineri, ce are ca scop crearea unei retele de networking la nivel local, national si international. Anul acesta vom prezenta la ONGFest si Fundatia Judeteana de Tineret Ilfov, alaturi de partenerii nostri din Ilfov, precum si proiectele noastre de tip SEV, exchange, cursuri de formare si multe altele. Va asteptam la standul nostru ! 🙂
28Asociația de Terapie Comportamentală Aplicata - ATCAÎnființată în 2008, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată – ATCA a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist și s-a specializat în domeniul de formare a terapeuților ABA din România. Președintele asociației, Anca Dumitrescu, este primul specialist român acreditat în terapia ABA. Expertiza și programele de colaborare cu universități și profesioniști din străinătate, a permis asociației să fie, din anul 2010, co-organizator al Conferințelor Internaționale ABA la București. Din 2015, ATCA este acreditată ca furnizor de servicii de formare continuă (ACE provider tip 2) de către BACB – singura instituție care acreditează practicienii ABA în lume. Astfel, ATCA este singura instituție din România care acreditează terapeuți ABA, la nivel național. ATCA a înființat două centre de terapie, unde 110 copii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist sunt ajutați prin terapia recuperatorie ABA. Asociația noastră susține gratuit, din surse proprii, cursuri pentru cadre didactice și părinți din toată țara. În ultimii opt ani, ATCA a format peste 1000 de terapeuți, a oferit gratuit peste 1000 de ore de cursuri gratuite cadrelor didactice pentru integrarea copiilor cu dizabilități în școală și peste 1000 de ore de cursuri gratuite părinților cu copii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist. MISIUNEA ATCA este de a sprijini prin terapie specializată (1:1) evoluția copiilor care suferă de tulburări comportamentale de nivel mediu (ADHD și ADD) sau sever (Asperger, autism, etc) și de a oferi cursuri de formare, metodologii și instrumente actuale, dovedite științific ca fiind cele mai eficiente în îndrumarea și managementul tulburărilor de comportament. Cursurile de formare se adresează tuturor celor implicați în îndrumarea și dezvoltarea copiilor atipici: părinți, profesori, educatori și terapeuți. Conștientizarea și asumarea responsabilității față de acești copii, a implicării la nivel de grupuri sociale în acceptarea și integrarea în comunități, sisteme de învățământ și meserii a acestor copii, sunt VALORILE care ne ghidează toate acțiunile și proiectele pe care le generăm în beneficiul unei societăți înalt funcționale din punct de vedere uman, comportamental și social. În VIZIUNEA noastră, tulburarea comportamentală este un aspect din procesul natural al vieții, prin urmare este firesc să susținem prin acțiuni specializate și eforturi unanime, dezvoltarea sănătoasă a copiilor afectați. Suntem responsabili pentru destinele copiilor cu autism, iar implicarea noastră este șansa lor unică la o viață echilibrată.
29Asociația „The Social Incubator”Asociația „The Social Incubator” este un ONG înființat în anul 2014 care oferă sprijin tinerilor instituționalizați din România pentru găsirea unui loc de muncă (inclusiv în întreprinderile sociale proprii ale asociației) și pentru integrarea reală în societate. Misiunea primului nostru program, este integrarea reală în societate a tinerilor instituționalizați, prin găsirea unui loc de muncă stabil care să reflecte și să încurajeze potențialul individual de dezvoltare al fiecărui tânăr în parte
30Asociația Aura IonScopul nostru este acela de a uni oamenii din toate categoriile sociale și de ai inspira să se dezvolte ca indivizi și lideri în serviciul umanității. Prin principalul nostru program educational “Viziune intr-un ghiozdanel” sustinem copii din medii defavorizate sa isi continue studiile atfel incat acestia vor avea „oportunitati egale de dezvoltare”. In anul 2017 ne propunem să oferim 1000 de ghiozdanele copiilor din medii defavorizate din zonele rurale sau suburbane ale Romaniei.
31Fundația Policlinici Sociale Regina MariaFundația CMU-Regina Maria a luat ființă în urmă cu șase ani din dorința de a veni în sprijinul familiilor dezavantajate prin proiecte medicale și educaționale sustenabile. In cadrul celor doua Policlinici Sociale ale Fundatiei am oferit 31000 consultatii si investigatii medicale catre 4200 persoane fara venituri si cu venituri foarte mici, iar cele doua Centre Educationale- Baneasa si Clinceni- asigura o educatie armonioasa unui numar de 150 de copii din familii defavorizate.
32Asociația Institutul de Cercetare în Permacultură din RomâniaMisiunea ICPR este de a susține activ practica permaculturii în România, pe planurile social, economic și de mediu înconjurător, prin cercetare, educație, comunicare, centre demonstrative, conectare cu instituțiile naționale și internaționale. Viziunea ICPR este o retea de practicanți de permacultură și centre demonstrative, de studiu, practică și cercetare, activă, unită, deschisă și integratoare față de comunitate, în perpetuă evoluție și dezvoltare.
33Asociația pentru Promovarea Serviciilor de Turism și AgrementAsociatia are ca scop promovarea serviciilor de turism si agrement. De asemenea este organizatoarea festivalului de folk "INTREGALDEFOLK" ajuns la a V-a editie ce se va tine in perioada 26-29 iulie 2017 in localitatea Ivanis, jud. Alba.
34Asociația EDULIEREDULIER a inceput acum sapte ani ca un program extrașcolar, de o saptamana, pentru copiii saraci si cei bogati, menit sa creeze o punte intre aceste doua categorii sociale ale comunei Corbeanca. EDULIER implementeaza, cu ajutorul voluntarilor, mai multe programe si proiecte, care au acelasi scop, acela de a ajuta la dezvoltarea si educarea comunitatii rurale. Anul trecut, am deschis Centrul de Asistență pentru copii cu dificultăți de invatare (citire,scriere, calculare, memorare, concentrare).
35Asociația Clubul Sportiv EduSportAsociatia Clubul Sportiv EduSport este persoana juridica romana de drept privat, fara scop patrimonial, polisportiva, apolitica si non-profit. Asociaţia Clubul Sportiv EduSport si-a propus ca misiune şi totodată profesiune de credinţă, contribuirea la dezvoltarea armonioasă a tineretului: educaţie prin sport, pentru o viaţă sănătoasă şi activă, şi educaţie pentru sport, respectiv sprijinirea sportivilor talentaţi, în vederea obţinerii înaltei performanţe.
36Asociația Proiect Pro EuropaAsociaţia noastră derulează proiecte de educaţie, culturale, de mediu şi responsabilitate socială, intergeneraţionale, în care sunt implicaţi voluntari din 3 grupuri informale - Grup Local de Tineret (82 voluntari), Organizaţie Locală de Femei (18 membre) şi Organizaţie Locală de Bărbaţi (14 membri), dar şi comunitatea locală.
37Asociaţia Solar Decatlon BucureştiEFdeN este o echipă de tineri profesioniști care lucrează multidisciplinar cu scopul de a îndruma publicul, schimba mentalități, transforma modul de locuire și spori eficiența energetică. Am proiectat și construit integral o locuință solară ce a reprezentat România internaţional şi în continuare dezvoltăm 10 programe prin care aducem o schimbare în domeniul sustenabilității, eficienței energetice și educației, locuințelor și transportului electric, pentru a crea împreună o lume mai bună.
39Geeks for DemocracySuntem un grup deschis și informal de cetățeni care vor să-și folosescă priceperea și resursele pe care le are fiecare pentru o Românie mai bună. Astăzi grupul are peste 10.000 de membri. Primul proiect G4D a fost FiecareVot: peste 1000 de observatori au observat procesul electoral la alegerile parlamentare din 2016 in aproape 2000 de secții de votare din tara si diaspora. Al doilea - Fondul pentru Democratie - finanțează transparent și participativ inovarea civică prin donații de la cetățeni.
40Freedom House RomaniaFreedom House România promovează și apără statul statul de drept, libertatea, democrația și drepturile omului. Am început în 1999 ca filială a organizației internaționale Freedom House cu sediul la Washington, iar din 2010 acționăm ca organizație autonomă. Principala noastră activitate a fost de a contribui la profesionalizarea magistraților și jurnaliștilor, de a-i sprijini pe cei care aduc schimbarea în bine a României. Am susținut presa locală din România și tinerii profesioniști din presă.
42Asociația ActivRANDOM Cine suntem? O echipă de oameni tineri care promovează educația nonformală în rândul refugiaților in România, a migranților și a persoanelor de etnie romă. Oameni cu background diferit dar cu pasiuni comune, determinați să aducă laolaltă persoane cu statut social diferit care să creeze un spațiu cultural cât mai diversificat. Cu ce ne ocupăm? Facilitam accesul persoanelor provenite din medii sociale vulnerabile la cursuri de formare profesională, dezvoltare personală, la evenimente culturale și artistice. Stabilim colaborări cu diverse instituții, ONG-uri, companii și traineri care pot îmbunătății statutul social, educațional si profesional a femeilor refugiate in România, a migranților si a persoanelor de etnie roma. Dam curs ideilor mici, talentelor nedescoperite si abilitatilor nedezvoltate, bazându-ne pe libertatea pe care ne-o oferă creativitatea. Cine sunt beneficiarii asociației? Cetățenii străini din România, în special străinii aflați într-o situație de vulnerabilitate/dificultate, în special persoanele care beneficiază de o formă de protecție internațională (refugiați, protecție subsidiară), solicitanții de azil, precum și persoane de etnie roma.
43Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar IndividualOrganizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual a fost infiintata in anul 1992 de către organizația suedeză Individuell Manniskohjalp pentru a oferi servicii sociale, după modelul suedez, persoanelor cu dizabilități servere cât și vârstnicilor cu posibilități financiare reduse și/sau fără familie. Misiunea organitiei noastre este de a milita ca aceste persoane sa fie incluse in societate cu ajutorul serviciilor si interventiilor adaptate nevoilor lor individuale. Obiectivele organizatiei sunt: • protecția persoanelor cu dizabilități severe și a vârstnicilor în nevoie (cu venituri mici, fără familie sau cu familii sărace etc); • dezvoltarea de centre rezidențiale, locuințe protejate, adăposturi pentru persoane cu dizabilități severe și/sau persoane cu nevoi speciale (ex. tineri ieșiți din sistemul de protecția a copilului); • dezvoltarea de centre de zi pentru următoarele categorii de grupuri țintă: persoane cu dizabilități severe și vârstnici; • dezvoltarea de servicii sociale primare și specializate de tipul: kinetoterapie, stimulare senzorială, logopedie, terapie ocupațională, consiliere psihiatrică; • dezvoltarea programelor de voluntariat.
44Asociația OncoPacienților PHOENIX Scopul asociatiei este de a apara interesele pacientilor cu cancer si a familiilor - oferind sprijin informational, medical, juridic, emotional, financiar. Obiective principale sunt referitoare la calitatea vietii pacientilor cu cancer, preventie si alinierea la UE. Beneficiarii sunt pacientii cu toate tipurile de cancer, din toata tara Activitati: -Infokinetoterapie in Limfedem -Oferire proteze+sutien -Grup Suport -Vizita"pacient-pacient" -Sprijin financiar -Preventii -Info/Asistenta sociala
45Asociația Little People RomaniaMisiunea noastra este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!
46Asociația Română pentru Intoleranță la GlutenAsociația Română Pentru Intoleranță la Gluten (ARIG) este o asociație non-profit, apolitică și independentă, care își propune promovarea, sprijinirea și creșterea calității vieții persoanel or cu intoleranță la gluten. ARIG a fost fondată în 2014, pentru a reprezenta interesele bolnavilor de celiachie și pentru a contribui la creșterea calității vieții acestora, dar și pentru a crește rata de diagnosticare a bolii.
47Fundația Greenpeace Romania Greenpeace există pentru a-i demasca pe cei care prin activităţile lor afectează mediul înconjurător şi pentru a atrage atenţia guvernelor şi corporaţiilor atunci când acestea nu reuşesc să îşi îndeplinească mandatul de a proteja mediul şi viitorul planetei.
48Asociația E-RomnjaE-Romnja este o asociație înființată în anul 2012 de un grup de activiști care luptă pentru o agendă publică, care să includă problemele femeilor rome. E-Romnja luptă pentru respectul, integritatea și demnitatea femeilor rome. Obiectivul nostru ca asociație este să luptăm astfel încât imaginea femeilor rome să reflecte diversitatea și realitatea vieților lor. Lucarm in 5 judete unde am reusit sa dezvoltam 7 gruprui de initiativa: Bucuresti, Giurgiu, Calarsi,Prahova si Bacau
49Asociația Română Anti-SIDA filiala București - ARASMisiunea ARAS: Informarea și educarea tuturor categoriilor de populație asupra pericolului reprezentat de SIDA și asupra mijloacelor de prevenire a infecției cu HIV; Promovarea atitudinii de sprijin, toleranță și compasiune față de persoanele deja infectate sau bolnave, apararea drepturilor și intereselor acestora; Oferirea de servicii de asistență materială, morală și psihologică pentru persoanele infectate sau bolnave și pentru familiile acestora.
50Asociația DELFINScopul Asociatiei Delfin este promovarea educatiei, culturii si sportului pentru tineret in vederea dezvoltarii armonioase a tinerilor. Intentionam crearea in orasul nostru a unui Centru permanent de Proiecte pt tinerii din municipiul Campina in colaborare atat cu organizatiile locale (in parteneriat cu Primaria Campina si Colegiile din Campina) cat si cu cele din alte orase ale tarii care au aceleasi obiective de dezvoltare si protejare a tinerilor prin valorificarea timpului liber cu activitati cultural-artistice. Acesta este un proiect complex, care include mai multe mini-proiecte axate pe teme culturale diverse si cerute din aproape in aproape, de la o activitate la alta chiar de tineri. Scopul acestui proiect este sustinerea si educarea tinerilor printr-un program creativ de redescoperire de sine, care sa aduca bucuria vietii in sufletul lor pana la intoxicare, astfel incat celelalte droguri recreationale sa nu mai considere tentatii, iar viata si destinul tuturor tinerilor sa fie un succes. Proiectul vizeaza inlocuirea unor activitati nocive (viata dezorganizata, substante etnobotanice, frecventarea excesiva a cluburilor unde se consuma tutun si alcool, etc.) cu activitati care sa ii invete ce inseamna comunitatea si munca in echipa. Prin acest proiect se pune accentul pe crearea de oportunitati de distractie si socializare intr-un mediu pozitiv, constructiv si oferim o alternativa atractiva de petrecere a timpului liber.
51Ambasada Sustenabilității în RomâniaAsociatia Responsible Business a luat nastere in 2015 cu scopul de a promova valorile dezvoltarii durabile, sustenabilitatii si responsabilitatii sociale fata de mediu, in spatiul public si privat, in vederea dezvoltarii si edificarii unui cadru de activitate al organizatiilor de orice fel, compatibil cu si orientat catre punerea in prim plan a principiilor responsabilitatii fata de societate si mediu.
52Asociația pentru Educație, Turism și Mediu - AETMAETM isi propune sa construiasca punti de legatura intre administratia locala si unitatile de invatamant, in vederea dezvoltarii unei societati durabile si are ca punct de pornire respectul pentru mediul natural. Trebuie sa intelegem ca orice actiune a noastra in relatia cu mediul in care traiam este importanta, de aceea politica ?n domeniul mediului nu are sanse fara sprijinul populatiei si al organizatiilor non-guvernamentale.
53Fundația Ringier Înfiinţată în 2008, Fundaţia Ringier face parte din Grupul Ringier, cea mai mare companie media elveţiană şi cel mai mare grup de presă scrisă din România. Ajută copiii! este principalul proiect umanitar al Fundatiei Ringier. 5 ani, 200 de copii grav bolnavi aduşi pe calea vindecării, 4 milioane de lei strânşi din donaţii. Acestea sunt cifrele programului Ajută Copiii!, lansat de Fundaţia Ringier în 2012.
54Centrul de Consiliere Civică - CENCOCIVOrganizatia are ca principal scop promovarea drepturilor omului si formelor de educatie civica in randul societatii civile. In acest context dezvoltam programe educationale, dezbateri si workshop-uri avnd ca tema drepturile cetatenesti. In paralel dezvoltam cursuri privind tehnici de comunicare, dezvoltarea inteligentei emotionale si tehnici de negociere a conflictelor
55Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea RomânieiÎntr-un sistem format din trei tipuri de capital (uman, geo-fizic și financiar), cel mai important dintre acestea, cel uman, este şi cel mai bine reprezentat în România. Tocmai de aceea, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin activitatea sa, urmărește valorificarea acestui important capital prin descoperirea, antrenarea și promovarea inteligenței și a excelenței. Misiunea - Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României constă în promovarea şi susţinerea valorilor, a excelenţei, indiferent de domeniul de activitate și a tradițiilor autentice românești.
56Federația Comunităților Evreiești din România - Departamentul de Asistență Socială și MedicalăServiciile sociale acordate de către FCER-DASM reprezintă o formă de suport activ pentru persoanele vârstnice şi familiile acestora aflate în dificultate. Acestea sunt reprezentate de ansamblul complex de măsuri şi acţiuni realizate pentru a raspunde nevoilor sociale individuale, familiale sau de grup, în vederea prevenirii şi depăşirii unor situaţii de dificultate, vulnerabilitate sau dependenţă pentru prezervarea autonomiei şi protecţiei persoanei, prevenirea marginalizării şi excluziunii.
57Asociația pentru Terapie Umanist Comportamentală - Sunt SpecialAsociatia A-tuc ofera servicii de terapie specializata (terapie ABA, terapie ocupationala, activitati recreative si educative etc.) pentru copii cu nevoi speciale: ADHD, tulburari din spectrul autist, intarziere in dezvoltare, sindrom Asperger si nu numai. Terapeutii nostri sunt psihologi, pedagogi de recuperare si educatori specializati, pregatiti, iubitori si rabdatori! Ne puteti contacta la asociatiaatuc@gmail.ro sau la unul din telefoanele 0723.139.083
58Asociația DiaconiaAsociația Diaconia oferă doua tipuri de servicii sociale:1.Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței Domestice oferă adăpost și protecție, hrană, consiliere socială, psihologică și juridică, asistență medicală și educațională, mamelor și copiilor acestora, victime ale violenței domestice. 2.Centrul de zi pentru copii școlari Patriarh Justinian Marina oferă asistență educațională, medicală, religioasă, consiliere socială si psihologică, hrană, elevilor din familii defavorizate
59Centrul de zi pentru copii Sf. Mc. Sofia - Arhiepiscopia BucureștilorCentrul de zi pentru copii Sf. Mc. Sofia oferă servicii social-educaționale copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani, proveniți din familii defavorizate social. Centrul oferă asistență educațională, consiliere socială, psihologică, terapie logopedică, activități creative si de socializare, masa caldă unui număr de 40 de beneficiari. Scopul Centrului este prevenirea riscului de abandon școlar.
72COSI - Civic Orientation and Social IntegrationCOSI (Orientare Civică și Incluziune Socială) este o entitate non-guvernamentală și non-profit; o organizație care urmărește să promoveze incluziunea socială a copiilor dezavantajați, a tinerilor și a adulților sau a grupurilor cu nevoi speciale. ONG-ul propune depășirea excluziunii sociale prin actiuni sociale și civice. În ceea ce privește aspectul social al activității, principalele obiective includ ajutarea persoanelor aflate în situații dezavantajate să depășească problemele și nevoile.
73Fundația Adina StiftelsenFundatia Adina Stiftelsen este o organizatie neguvernamentala,apolitica,activa in domeniul bunastarii sociale.Acreditata ca furnizor de servicii sociale,fundatia desfasoara programe educationale in vederea prevenirii abandonului scolar in zonele rurale din jud.Dolj.Sub sloganul “Sunt educat, deci exist!”,misiunea fundatiei este de a forma oameni care,pe baza unui sprijin educational integrat,isi pot dezvolta abilitatile si competentele incepand de la gradinita pana la incadrarea pe piata muncii.
74Asociația MIHAIAsociația Mihai este o organizație neguvernamentală, nonprofit, apolitică al cărei scop principal este acela de a îmbunătății calitatea vieții copiilor, tinerilor sau adulților cu sau fără dizabilități, de a oferi servicii sociale, cultural-educative, medicale, de susținere și promovare a procesul de recuperare, integrare, ajutorare și reprezentare a intereselor acestor persoane. Eforturile noastre au fost răsplătite prin Certificatul de recunoștere primit la Gala Premiilor TIN pentru prestigioasa activitate în domeniul de/pentru tineret.
75Asociația Aparținătorilor Persoanelor cu Probleme de Sănătate Mintală din RomâniaActivităţile asociaţiei au ca beneficiar principal, aparţinătorul persoanei cu probleme de sănătate mintală şi vine în întâmpinarea dificultăţilor cu care acesta se confruntă prin diverse strategii specifice. AAPPSMR organizeaza activităţi care vin în sprijinul aparţinătorilor şi persoanelor aflate într-o nevoie specifica. Activităţile asociaţiei vizează urmatoarele paliere: Servicii de sprijin şi consiliere; Servicii de informare-sanatate mintala; strategii de solutionare a situatiilor de criza
76Crucea Alb Galbenă RomaniaFundatia Crucea Alb Galbena Romania are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea serviciilor de ingrijiri medico-sociale la domiciliu. Misiunea noastra este ca toti cei ce au nevoie de astfel de servicii sa poata sa aiba acces la ele. Beneficiarii nostril sunt persoanele varstnice cu venituri mici careau cu greu acces la servicii de sanatate de calitate. Echipa este formata din asistenti medicali, asistenti sociali, kinetoterapeuti, ingrijitori.
77Asociația BetaniaÎnființată la data de 24 octombrie 1995, Asociația Betania a devenit organizație de utilitate publică prin H.G.nr. 1481/2004, publicată în Monitorul Oficial nr. 848 din 15 septembrie 2004. Asociaţia Betania este acreditată ca furnizor pentru următoarele servicii sociale: Centrul de Integrare a Tinerilor; Centrul „Delfinul” pentru copii cu autism; Centrul de Consiliere, Informare şi Sprijin pentru familii aflate situaţii de criză; Centrul de Asistenţă a Victimelor Traficului de Persoane.
78Asociația DOWN BucureștiAsociația DOWN București este persoană juridică, română, de drept privat, de sine stătătoare, neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își desfășoară activitatea fără scop patrimonial. Misiunea organizației este îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor, tinerilor și adulților cu sindrom Down. Valorile Asociaţiei DOWN Bucureşti sunt solidaritatea, integritatea, etica, respectul, rigoarea, umanizarea şi egalitatea de şanse.
79AUTISM ROMÂNIA - Asociația Părinților Copiilor cu AutismAutism România este o organizatie a parintilor copiilor cu autism ifiintata in 2001 si are ca misiune apărarea drepturilor şi intereselor persoanelor a căror viaţă este marcată de autism, creşterea calităţii vieţii acestora şi promovarea includerii şi participării lor depline la viaţa comunităţii din care fac parte. Prin toate actiunile si intiativele noatre facem ca vocea persoanelor cu autism din tara sa fie auzita, iar serviciile noastre sa vina in intimpinarea nevoilor acestora.
80Asociația Dunărea Moldova NouăViziune: Protejarea mediului înconjurător , conservarea biodiversităţii din zona Clisura Dunării dezvoltarea si promovarea ecoturismului.. În acest scop Asociaţia Dunărea Moldova Nouă derulează activităţi de informare, conştientizare a importanţei protejării mediulu si promovare ecoturismului într-o zonă de circa 110 Km(Moldova Nouă –Orşova) si pe o suprafaţă de 115.655 ha a Parcului Natural Porţile de Fier în judeţele Caraş Severin si Mehedinţi. Obiectivele Asociaţiei Dunărea Moldova Nouă sunt: dezvoltarea durabilă a zonei Clisura Dunării; ecoturismul : dezvoltarea si promovarea patrimoniului natural si material,protecţia mediului; informarea si conştientizarea populaţiei cu privire la problemele de mediu cauzate de exploatările miniere; conştientizarea autorităţilor locale cu privire la pericolele pentru sănătatea umană a fostelor exploatări miniere.
81Asociația „Ține de Noi”Ne propunem să creăm comunități active în domeniul politicilor publice economice, educaționale și în domeniul energiei și constituirea unui spațiu de dezbatere în societate legat de problemele guvernării României. Obiectivul principal este de a crea în jurul acestei organizații un adevarat laborator de idei orientate spre societate și un nucleu pentru politici publice viitoare. Promovăm valorile democratice și euro – atlantice ca o șansă pentru modernizarea României.
82Asociația Green BombersOrganizatia Green Bombers este formata dintr-o echipa de oameni pasionati de skateboarding si longboarding, ce au ca scop dezvoltarea corecta al acestui segment sportiv. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/longboardingevent/ Printre evenimentele organizate, putem adauga la portofoliu si urmatoarele doua evenimente organizate in colaborare cu Rock'n'Roll Bombers. 1. Tura de Longboard II 2. Tura de Longboard III
83AIESECAIESEC are 69 de ani de experiență în dezvoltarea tinerilor din întreaga lume și transformarea lor în lideri responsabili ai societății de astăzi. Prezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu peste 60.000 de membri, AIESEC desfășoară programe adresate tinerilor, prin intermediul cărora pot participa într-un stagiu de Voluntariat Internațional sau într-un Internship Internațional.
84Fundația HOSPICE Casa SperanțeiHOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
85Asociația Tineri pentru Dezvoltare Durabilă în EuropaAsociația Tineri pentru Dezvoltare Durabilă în Europa este o asociație nonguvernamentală înființată în 2013 ce își propune să construiască un mediu de viață sustenabil pentru comunităţi, vizând toate aspectele dezvoltării durabile, prin:  Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local  Promovarea valorilor culturale româneşti  Promovarea potenţialului turistic al României  Iniţierea şi implementarea proiectelor de conservare și protejare a mediului
86Asociația Studenților Europeni AEGEE BucureștiAEGEE-București creează, întreține și promovează activități de voluntariat, pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Dorim să stimulăm comunicarea, difuzarea informației și să încurajăm spiritul de inițiativă, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.
87Consiliul Tineretului din Rom?niaScopul CTR este de a acționa pentru apărarea și promovarea drepturilor tinerilor români din țară și din străinatate, precum și în vederea creșterii participării active a acestora la viața comunităților lor. CTR sprijină și susține interesele comune ale membrilor săi la nivel local, regional, național, european și internațional. În cei 10 ani de activitate, CTR și-a asumat misiunea de a asigura prezența unei voci puternice a tinerilor în plan instituțional și public.
88Asociația Meșteșugarilor și Comercianților Tradiționali RromiMembrii asociației doresc să se asocieze şi au ca scop punerea in comun, pe baza unei intelegeri de catre asociati si fara drept de restituire, a contributiei materiale, a cunostiintelor si aportului lor in munca pentru realizarea unui cadru adecvat, in care membrii asociatiei si ceilalti practicanti ai acestor meserii traditionale rrome sa isi poata impartasi experienta, traditiile, sa poata asimila noul cadru legislativ in asa mod incat sa isi poata desfasura activitatea in deplina legalitate.
89Asociația DECSDECS este o colecție de interviuri și clipuri-documentare despre inovație și oamenii care creează valoare în România, o platformă de interacțiune cu tot ce înseamnă actual, românesc, de calitate în Știință, Tehnologie, Medicină, IT, Economie, Societate. DECS este destinația online pentru orice spirit curios și îndrăzneț, dornic de entertainment inteligent. DECS oferă acces liber la conținut care informează, captivează și inspiră. Doza zilnică de INSPIRAȚIE pentru INOVAȚIE.
90Asociația pentru Ecologie și Turism Pro Eco-TurMisiunea Asociaţiei este aceea de a dezvolta simțul civic, de a promova valorile naţionale, în vederea sprijinirii conservării naturii, a dezvoltării durabile a comunităţilor locale din zonele cu potenţial turistic, pentru creşterea calităţii serviciilor legate de turism, precum şi promovarea ecoturismului ca element esenţial al imaginii turistice a României, precum şi creșterea participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii.
91Asociația Vreau să fiu părinteVreau să fiu părinte este o asociație non-guvernamentală înființată în anul 2016, care își propune să-i însoțească pe părinții doritori, în calea lor spre adopție.Sprijinul asociației va fi simțit în toate etapele procesului de adopție, iar rolul nostru este ca să creăm o comunitate de părinți adoptatori și adoptivi activă, implicată într-o serie de proiecte sociale, educaționale care au în centrul lor copilul.
92Asociația Bucureștiul TinerilorAm pornit în anul 2015 cu visul de a ajuta cât mai mulți tineri să ajungă mai aproape de întregul lor potențial, doi ani mai târziu, iată-ne aici. Viziunea noastră este o capitală în care tinerii au șanse egale de a creea și a beneficia de oportunități. Misiunea noastră este să conectăm tinerii la oportunități relevante pentru ei.
93Asociația Romănia fără gropiASOCIAȚIA ROMÂNIA FĂRĂ GROPI a fost înființată în Ianuarie 2016, cu scopul de a crea membrilor un cadru organizat acțiunilor de succes desfășurate, începând din Mai 2015 și până atunci. Am inițiat această activitate convinși fiind că domeniul Infrastructurii Rutiere are implicații directe în ce privește Siguranța Rutieră, iar eficiența va fi cu atât mai mare, asociind aceste preocupări cu forme de prevenție, prin acțiuni de Educație Rutieră. Salvăm vieți. Din 2015 www.romaniafaragropi.ro
94Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă - Agenda 21APDD - Agenda 21 este o asociatie romana neguvernamentala, de interes national, nonprofit, neafiliata politic sau religios, constituita ?n februarie 2003. Scopul fundamental al APDD- Agenda 21 este sprijinirea politicilor statului roman de promovare si implementare in Rom?nia a obiectivelor Dezvoltarii Durabile. Conceptul cheie al APDD este Dezvoltarea Durabila. Un viitor sigur si prosper nu poate fi gandit in afara dezvoltarii durabile. Grupurile tinta privilegiate sunt copiii si tinerii.
98Asociația Persoanelor cu Probleme Legate de Consumul de AlcoolA.P.P.A este prima asociație constituită la inițiativa persoanelor cu probleme legate de consumul de alcool, fiind o piesă lipsă din sistemul de sănătate în problematica terapiei consumului de alcool.Asociația se implică activ în sprijinirea și îndrumarea persoanelor dependente și a celor apropiate acestora astfel încât să beneficieze de drepturile lor asemeni celorlalți bolnavi cronici și la creșterea gradului de informare și conștientizare a opiniei publice privind problematica consumului de a
99Asociația Lemaan ahai Misiune -dezvoltarea societatii civile romanesti,prin implementarea anumitor concepte de abordare proactiva a vieții,axate pe dezvoltarea personală durabilă,ca premiza a calității de cetățean activ si responsabil, in comunitate.Viziune -OMUL -Educat-Sanatos-Înțelept-Spiritual Obiective -se definesc prin transmiterea generației viitoare,a unui stil de viata sanatos,deprinderi utile pozitive,dezvoltarea abilitatilor cognitive.In felul acesta,tinerii se vor simti mai sprijiniți si mai optimiști.
101Asociația Societatea de Salvare București - ASSB
102Colegiul PaciențilorSuntem o asociație de pacienți, organizație nonguvernamentală ( ONG ) cu reprezentativitate națională născută din dorința de a pune interesele oamenilor pe primul loc atunci când vine vorba de sănătatea umană. Suntem un grup de cetațeni reprezentativ la nivel național cu o crestere rapidă care au hotarat să nu mai lase la voia intamplării modul in care sunt tratați, modul in care sunt cheltuiti banii platiți de noi pentru sănatate si nu in ultimul rand ce primim pentru banii pe care ii platim. Misiunea noastră este crearea unui sistem medical care să ofere acces nediscriminatoriu și egal la servicii medicale tuturor oamenilor, sănătatea fiind unul din drepturile fundamentale umane.
104Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social
105Civic Fest MoldovaAsociația Synergetica Eur/Est și Fundația Est-Europeană - REPUBLICA MOLDOVA
106Asociația Young InitiativeAsociația Young Initiative (AYI) este o organizație nonprofit înființată în 2009 care le oferă copiilor și tinerilor instrumentele educaționale necesare pentru a se dezvolta personal și profesional astfel încât să contribuie eficient la construirea României de mâine. Sprijinim oameni și comunități prin educație, pe 3 piloni principali: Social, Tineret, NGO Development. Viziunea noastră: "Empowering people through education".
107Federația Națională „OMENIA” a C.A.R.P.-urilor din RomâniaMisiunea: ajutorarea si protectia sociala a membrilor pensionari, apararea intereselor si a drepturilor acestora. Viziunea: Federatie cu prestigiu intern si international care promoveaza imbatranirea activa, incluziunea si solidaritatea sociala. Beneficiarii: 137 de asociații totalizand peste 1.400.000 de pensionari. Activitati: activitati pentru protectia sociala a persoanelor varstnice, activitati de socializare si participare la viata sociala, activitate economico-financiara.
108Asociația Ecologică TurismverdeAsoc. Ecologică Turismverde* este un ONG focusat pe turism si domeniile cu care acesta se intersecteaza, pe formula: Turism+Verde=Minus poluare! Promovează un ecologism diferit nefocalizat exclusiv pe probleme, ci are constant o abordare orientată către mesaje smart, mai pozitive, în special despre estetica naturalului, viață mai bună, pace, sustenabilitate, rezonabilitate, prosperitate, responsabilitate, minunăția cunoașterii biologice și ecologice, o atitudine green style si pt. gen. viitoare.
109Asociația SolisisLa Centrul Solisis, cautam prin ceea ce facem: cursurile, seminariile si activitatile noastre, contactul cu interiorul nostru,cu prezenta interioara, printr-un proces de auto-observare, constientizare a emotiilor si gandurilor. Observand gandurile si emotiile care "ne trag" si cu care ne indentificam fara sa ne dam seama, putem face un pas in spate si sa actionam din cu totul alta stare interioara, de pace, liniste, calm.
110Asociația Romania Connect 1990Asociația “ROMANIA CONNECT 1990” desfășoară activități de natură umanitară, pentru promovarea și apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și integrarea lor în societate. Beneficiarilor noștri, care sunt atât copii cât și adulți cu dizabilități, li se oferă atât ajutoare materiale sau echipamente, cât și informații pentru rezolvarea problemelor zilnice. Asociația organizeaza cursuri de limbajul semnelor de suport "Signalong", un sistem de comunicare alternativă care și-a dovedit utilitatea pentru persoanele cu dificultăți de comunicare și care este folosit de mulți ani cu succes în Marea Britanie. O prioritate pentru noi este și promovarea persoanelor cu dizabilități care realizează produse hand-made, a căror vânzare înseamnă un pas mare pentru independență. Considerăm că prin toate activitățile și proiectele asociației contribuim la percepția corectă a persoanelor cu dizabilități în societatea românească demonstrând că integrarea lor înseamnă un plus de valoare.
111Platforma de-clic.ro - Asociația Efectul Fluturede-clic.ro este prima platformă de petiții, apeluri la acțiune și activism online creată exclusiv pentru România. de-clic.ro este spațiul unde cetățenii se pot întâlni pentru a dezbate probleme de interes comun, cum ar fi protejarea mediului, drepturile omului sau multi-culturalism. Aici, cele mai stringente probleme ale societății românești își caută rezolvarea prin presiunea colectivă exercitată de comunitate.
112Asociația Necuvinte Fondată în octombrie 2013, Asociația Necuvinte luptă pentru egalitatea de șanse, demnitatea umană și stoparea violenței domestice. Misiunea noastră este de a promova drepturile fundamentale ale omului, justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză pentru toate victimele violenței domestice și violenței bazate pe gen.
113Asociația Fluturele VisătorScopul Asociatiei Fluturele Visator este de a pregati, promova,si implementa, la toate nivelurile comunitare, proiecte pentru dezvoltarea activitatilor educationale, modernizarea comunitatii locale, tineret, sociale, dezvoltare comunitare, infrastructura si de a obtine finantari interne si externe necesare derularii acestora. Obiectivele Asociatiei Fluturele Visator: - Cresterea calitatii vietii ca urmare a implementarii unor proiecte comunitare pentru dezvoltare
114Fundația Județeană pentru Tineret Timiș - FITTFITT este o organizație umbrelă pentru ONG-urile de tineret din judeţul Timiș jud. Cu mai mult de 35 ONG-uri de tineret membre și o activitate de peste 25 de ani, FITT este cel mai important ONG din partea de vest a țării. În ceea ce privește structura organizatorică și procesul de luare a deciziilor, FITT este un model de reprezentare a tinerilor şi de procedură democratică, fiind condus de o Adunare Generală în care organizaţiile afiliate sunt reprezentate și de un Consiliu de Conducere.
115Fundația pentru Tineret a Municipiului BucureștiFTMB îi abordează pe tinerii din București ca pe cea mai importantă resursă umană din procesul de dezvoltare durabilă a CapitaleI. FTMB are scopul de a elabora, organiza, finanța programe și activități pentru instruirea, educarea și formarea tinerilor, precum și a structurilor asociative de și/sau pentru tineret, interesate la nivelul municipiului București. STRATEGII: 1.Tinerii să cunoască și să respecte regulile și cutumele care să le permită să aibă succes în viața cotidiană; 2.Tinerii să folosească rațiunea înaintea demarării fiecărei acțiuni proprii; 3.Tinerii să folosească spontaneitatea creativă.
116Asociația Tinerilor BucureșteniIQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei aproape 5 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre site-urile pe care tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe le accesează zilnic. Publicul nostru țintă este format din tineri și studenți din București, care au un stil de viață activ, care își doresc să se dezvolte pe toate planurile.
117Fundația TERRA Mileniul IIITERRA Mileniul III este o organizatie de protectie a mediului ce promoveaza programe de dezvoltare sustenabila la nivel national si international. Activitatea principala a Fundatiei se inscrie in domeniul schimbarilor climatice. Lucram pentru a imbunatati politicile in acest sector si pentru a ajuta oamenii sa se adapteze la efectele schimbarilor climatice. Organizatia continua cu succes activitatile de educare a copiilor si adultilor pe teme legate de dezvoltarea durabila.
118Asociația Casa de Ajutor Reciproc „Coeziunea Socială”Credem ca fiecare cetatean al Romaniei ar trebui sa beneficieze, pe langa serviciile unei banci preferate, si de serviciile unei case de ajutor reciproc preferate. Pentru gestionarea veniturilor dvs. banesti, CAR "Coeziunea Sociala" va invita sa accesati cele mai bune oferte de economisire si de imprumut de pe piata financiara din Romania.
119Asociația EduartAsociatia EduART este o organizatie non-profit, ce a luat nastere in 2013, cu scopul de a sprijini invatarea creativa, atat in randul copiilor, cat si in al adultilor, pe tot parcursul vietii. De asemenea, activitatile EduART sunt gandite in scopul promovarii si sustinerii sanatatii, artei si culturii, a activitatilor destinate dezvoltarii personale, a indivizilor apartinand diferitelor categorii de varsta si sociale. Toate activitatile Asociatiei Eduart sunt derulate pe baza de voluntariat.
120Asociația MelikolegAsociația Melikoleg  este o asociație independentă, non-profit, angajată în educație, know-how, crearea de rețele și suport de marketing, pentru comunitatea apicolă din România. Un accent deosebit este pus pe metodele apicole ecologice și sprijin pentru  începători in apicultură. Activitatea principală se desfășoară la Hamba / jud. Sibiu. Activitati: seminare & workshopuri pentru apicultori si incepatori, zile albinelor pentru copii, adulti, nevazatori si persoane cu handicap, consultare apicol
121Asociația RespiroToate resursele, facilitățile și proiectele Asociației Respiro au ca singur scop sprijinirea tinerilor pentru a experimenta beneficiile valorilor fundamentale și descoperirea unei vieți trăite mai eficient, încărcate de valoare și împlinire personală.
122Asociația D.E.P. (Dezvoltare-Evoluție-Parteneriat) Bumbești-JiuAsociatia D.E.P.este o organizatie tînăra relativ(înfiintati în iunie 2015)cu scopul ajutorarii acelor gategorii de oameni proveniti din grupuri vulnerabile(tineri, batrâni,etnic romi,copii cu parinti plecati la muncă)Beneficiarii în cele mai multe cazuri au fost copii si tinerii în mod direct iar în mod indirect familiile acestora dar si comunitatea. Am desfasurat în principal activitati bazate pe miscare,sport si joc pentru tineri si copii dar si activitati de educatie non formala cu voluntari
122Grupul de Initiațivă Baia de Fier
123Asociația Be a ButterflyAsociaţia Be a Butterfly este un ONG tânăr care se ocupă de 10 tineri cu diverse deficienţe intelectuale, folosind un sistem adaptat nevoilor specifice ale fiecăruia şi un personal specializat. Cele mai importante activitati la care tinerii iau parte, in functie de abilitatile lor, sunt: dans, judo, inot si terapie ocupationala. Fii un fluture alaturi de noi ! Da-ti voie sa privesti lumea de la inaltimea sufletului tau! Creste aripile sperantei! Be a Butterfly with us!
124Asociația Future ImpactAsocierea in scopul dezvoltarii comunitare si a imbunatatirii calitatii vietii in domeniile sanatate, educatie, ecologie, locuire, ocupare a fortei de munca si cultura a grupurilor vulnerabile, indiferent de sex, varsta, religie si etnie.Beneficiarii Asociatiei pot fi orice persoana care doreste sprijin din partea noastra, indiferent de localitatea in care aceasta locuieste. Activitati> implementare proiecte, atragere fonduri, coordonare si sustinere programe sociale, medicale, educationale,etc.
124Grupul de Inițiativă Locală OcolnaÎnființat în noiembrie 2012, grupul își desfășoară activitatea în satul omonim din județul Dolj. În cadrul unor întâlniri comunitare au fost identificate nevoile comunității și am încercat prin forțe proprii și cu ajutorul financiar al partenerilor de la Zefir să rezolvăm o parte din numeroasele probleme ale comunității. În majoritatea proiectelor derulate am avut alături Consiliul Local și Liceul Teoretic Amărăștii de Jos. Am realizat deja proiecte educaționale și pentru sănătatea comunității, precum Joia Veselă sau Mânuțe Curate, Izvor de Sănătate.
125Asociația Institutul de Sexologie Clinică și PsihoterapieAsociația “Institutul de Sexologie Clinică și Psihoterapie” militează la nivel național pentru un stil de viață sănătos, o îmbunătățire a stării de sănătate, inclusiv a sănătății sexuale și sănătății reproducerii. Implicarea în activități specifice, cum ar fi încurajarea serviciilor medicale în abordarea cu profesionalism a disfuncțiilor sexuale, educației sexuale și sănătatea reproducerii.
126Asociația M.A.M.E.Asociatia M.A.M.E. este o organizatie care, de 8 ani, ofera sprijin copiilor si tinerilor diagnosticati cu boli grave, precum si celor care provin din medii defavorizate.
127Asociația Evoluție în instituție - Contract RomâniaEvoluție în Instituție (EII), organizație neguvernamentală înființată în Iunie 2016, care are ca scop monitorizarea instituțiilor publice, cu accent pe funcționarea acestora în interesul cetățeanului, transparență decizionala, cheltuirea banului public si promovarea creșterii calității proceselor de elaborare a politicilor publice în România. EII susține acțiunile de protest din strada prin intermediul grupului #insist.
128Inițiativa România - Contract RomâniaInițiativa România este o platformă civică născută în zilele revoltei care a urmat tragediei din Colectiv. Iniţiativa România creează şi dezvoltă proiecte care promovează şi facilitează guvernarea deschisă, transparentă şi responsabilă, proiecte anti-corupţie şi de construcţie de comunităţi. Misiune: Iniţiativa România îşi propune să inspire şi să sprijine cetăţenii pentru construcţia unor comunităţi civice puternice, şi să promoveze exercitarea puterii politice pe coordonate etice.
129Inițiativa Timișoara - Contract RomâniaInițiativa Timișoara reprezintă o structură de ONG-uri locale, reunite formal, cu scopul de a constitui o platformă civică capabilă să lanseze programe sectoriale la nivel local și național și să reacționeze de fiecare dată când puterea politică deviază de la rolul pe care și l-a asumat public. Discuțiile legate de această asociere au început în urmă cu doi ani, însa protestele din februarie au fost liantul care au structurat relațiile dintre cele 11 organizații neguvernamentale și au generat resursele organizatorice, ce au dus la constituirea statutară a “Asociației Inițiativa Timișoara”. Denumirea organizației a fost stabilită prin preluarea naturală a denumirii proclamației concepute și citite public în Piața Victoriei din Timișoara, în data de 04.02.2017, act programatic al protestatarilor, care a stat la baza “Proclamației România 2017”. ONG-urile membre ale “Inițiativa Timișoara” sunt: Activ Civic, SPICC, ACUMA, OSUT, ARAS-Filiala Timișoara, West Yacht Club, FITT, Ariergarda, Asociația Culturală Diogene, Pieces of Heaven, LGBTeam.
130SPICC (Solidaritate, Participare, Incluziune, Comunicare, Cooperare) - Contract Rom?niaSPICC este o asociație multidisciplinară și colaborativă, care promovează cetățenia activă, angajată în susținerea și consolidarea statului de drept, în vizibilizarea grupurilor marginale, în capacitarea societății civile, în lupta împotriva violenței de gen.Viziunea SPICC este aceea a unei lumi inclusive, echitabile, cu cetățeni implicați activ în dezvoltarea comunităților locale și naționale, în spiritul solidarității, egalității de șanse,al toleranței și al respectului pentru diversitate.
131Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară ÎmpreunăMisiunea Agentiei este orientata in vederea pastrarii si afirmarii personalitatii romilor, prin activitati de cercetare, documentare si difuzare, elaborare si implementare a politicilor sociale in folosul romilor. Obiective: ● Dezvoltarea comunitatilor de romi si a proceselor de dezvoltare, in contextul drepturilor civile, sociale, politice si economice. ● Dezvoltarea relatiilor de cooperare si parteneriat cu asociatii private, publice, nationale si internationale, specializate in cercetarea.
132Fundaţia Tineri pentru TineriFundaţia Tineri pentru Tineri (TpT) este o organizație non-guvernamentală, independentă, înființată în anul 1991, în București şi care în prezent îşi desfăşoară activitatea în alte 14 judeţe. Încă de la început, ne ocupăm cu crearea, dezvoltarea și implementarea de programe de educație pentru sănătate sexuală și de educație pentru viața de familie, dedicate tinerilor din România. Suntem aici pentru a-i ajuta pe tinerii din România să fie mai educați, mai sănătoși, mai conștienți de ei înșiși.
133Asociația CaruselCarusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor.
134Asociația Segoia - Contract RomâniaAsociatia are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati și platforme care să contribuie la implicare civică, o guvernare deschisă și la promovarea valorilor democratice și a democrației participative.
135Asociația Niciodată Singur - Prietenii VârstnicilorMisiunea Asociaţiei este de a lupta la nivel naţional împotriva izolării sociale şi a singurătăţii persoanelor vârstnice prin mobilizarea voluntarilor si prin schimbarea percepţiei societăţii. Asociatia vine in sprijinul varstnicilor din Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Braila si Pitesti care locuiesc singuri sau in camine de batrani cu ajutor moral, practic si material oferit prin intermediul voluntarilor, al donatorilor si sponsorilor sai. Impreuna cu ei daruim batraneti frumoase si demne!
136Asociația Umanistă RomânăAsociația Umanistă Română este o organizație ce susține promovarea științei, culturii, drepturilor omului, valorilor umaniste și a celor democratice. Împreună cu Asociația Secular-Umanistă din România desfășurăm proiectul Umanism în România. Ce înseamnă să fii umanist? Pe ce criterii stabilim care ne sunt valorile? Ce poți face ca să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în societate? Vă așteptăm la stand unde vă vom oferi răspunsurile la aceste întrebări și multe alte provocări creative.
137Asociația MozaiQ LGBTMozaiQ este o organizație comunitară care se adresează persoanelor LGBT din România. Ne propunem să participăm la dezvoltarea comunității LGBT din Romania sub stindardul solidarității și încrederii reciproce, rezultate din activități sociale, o prezență pe scena culturală alternativă, precum și atenția deosebită acordată diverselor grupuri din comunitate; urmărim să sprijinim persoanele rome LGBT, persoanele trans, persoanele HIV+, lucrătorii sexuali, persoanele sărace, tinerii, seniorii.
138Asociația OsteoRePromovam osteopatia si formarea de osteopati in Romania, in colaborare cu ONG-uri similare din strainatate. In Asociatie functioneaza: 1. Scoala de Osteopatie OsteoRe, ajunsa in cel de-al patrulea an de formare. Osteopatia este o medicina holistica, neconventionala, care vizeaza refacerea sanatatii prin restabilirea micromobilitarii tisulare prin metode specifice. 2. Clinica OsteoRe, in care avem cabinete de osteopatie, respiratie constienta, remedii florale Bach, reiki, decodaj emotional.
139Clubul Sportiv Educațional Olimpic TRIUMFCLUBUL SPORTIV OLIMPIC TRIUMF a fost infiintat in anul 2009 din dorinta de a promova atat educatia prin miscare cat si un mod de viata sanatos si posibilitatea dezvoltarii personale a membrilor. Devenit in anul 2015, CLUBUL SPORTIV EDUCATIONAL OLIMPIC TRIUMF, datorita largirii ariei educationale, acesta reprezinta un cadru de descoperire, formare, indrumare si promovare a tinerilor, contribuind atat la atingerea obiectivelor lor cat si la continuarea cu succes a acestora.
140Fundația Chance for LifeFundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.
141Fundația de Sprijin ComunitarFundatia de Sprijin Comunitar este o organizatie neguvernamentala, cu statut de utilitate publica, apolitica si nonprofit, fara caracter religios, inregistrata in iunie 1997. Prin programele noastre contribuim la imbunatatirea vietii semenilor nostri aflati in situatii de marginalizare si risc social. Misiunea noastra este:  sprijinirea grupurilor dezavantajate ale comunitatii, prin programe medicale, sociale si educationale;  sprijinirea dezvoltarii comunitatilor locale;
142Asociația ACCEPTAsociaţia ACCEPT este prima organizaţie neguvernamentală de drepturile omului din România care apără şi promovează drepturile LGBTI (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender și intesex) la nivel naţional, considerând că orientarea sexuală şi identitatea de gen sunt simple caracteristici ale fiinţei umane. Fondată în 1996, ACCEPT a contribuit la dezincriminarea homosexualităţii în Romania (2001) şi de atunci a organizat numeroase evenimente publice, printre care şi primul GayPride din România (2005), actualul Bucharest PRIDE. ACCEPT promovează egalitatea prin formarea poliţiştilor, medicilor, psihologilor şi profesorilor în domeniul nediscriminării. În ultimii 20 ani, principalele noastre acțiuni s-au axat pe advocacy pentru recunoașterea și protecția familiilor bazate pe cupluri de același sex, asistenţă juridică pentru persoane LGBTI în cazuri de discriminare și infracțiuni motivate de ură, capacitarea şi dezvoltarea comunităţii LGBT, activităţi culturale şi sociale ce promovează incluziunea. 2017 va fi un an dificil, cu provocări enorme pentru egalitatea persoanelor LGBTI în România. ACCEPT va continua să se opună redefinirii restrictive a familiei în Constituție prin metode tradiționale de advocacy, dar și printr-o campanie care va arăta diversitatea reală a familiilor și problemele concrete cu care se confruntă ele în România.
143Asociația Țara Tinerilor UnițiObiectivul principal al asociaţiei Țara Tinerilor Uniți" constă în implicarea în problemele sociale ale comunităţii, prin diverse programe şi acţivităţi sociale, culturalartistice, ecologice şi pentru sprijinirea copiilor, studenţilor, tinerilor, persoanelor în vârstă şi/sau familiilor cu situaţii sociale precare. MISIUNEA Misiunea asociaţiei este să găsească resurse şi să aplice soluţii inovatoare prin care comunitatea să fie mobilizată, să adopte un comportament responsabil și solidar.
144Asociația SOS InfertilitateaMisiunea Asociației SOS Infertilitatea este aceea de a oferi suport, consiliere și informație tuturor celor afectați de infertilitate și de a le reprezenta interesele la nivel social și politic, desfășurând acțiuni și proiecte în domeniul reproducerii umane asistate medical și în cel al adopției.
145Fundația Centrul Parteneriat pentru EgalitateCPE promoveaza egalitatea de sanse pentru femei si barbati in Romania. Ne alaturam fetelor si femeilor in construirea unei societati care le respecta drepturile,le ofera oportunitati de dezvoltare,le recunoaste capacitatile si contribuţiile,le sustine in domenii precum munca,educatia,cultura,sanatatea.Prin ceea ce facem contribuim la cresterea nivelului de educatie,integrarea pe piata muncii,prevenirea si combaterea traficului de femei si a violenţei de gen,aplicarea unei legislatii echitabile.
146Asociația Studenți pentru ViațăStudenți pentru viață este o asociație studențească înființată în 2013. Promovăm în mediul universitar educația, valorile și respectul pentru viața umană din momentul concepției și până la moartea naturală. Oferim sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină. Dezvoltăm programe de informare și formare pentru familie și integrare socială. Ne implicăm în combaterea traficului de persoane a violenței împotriva femeii însărcinate și a abuzurilor împotriva copiilor.
147Asociația Institutul pentru Politici Publice - IPPInstitutul pentru Politici Publice (IPP) este o organizație neguvernamentală înființată în 2001 care militează pentru creșterea calității proceselor de elaborare a politicilor publice în România și desfășoară o activitate relevantă la nivel național în domeniul elaborării, monitorizării și implementării de politici publice în domeniile sale de excelență: reforma administrației publice, buna guvernare, transparență și integritate, implicare civică.
148Asociația Funky CitizensFunky Citizens îți reprezintă interesele în meciul cu statul, luptând împotriva corupției, militând pentru legi și bugete făcute cu cap, în interesul cetățenilor, nu al politicienilor. Vrem transparență de la instituții, responsabilitate de la politicieni, performanță de la justiție, legi deștepte de la parlamentari și bani publici cheltuiți eficient de guvern. Poate ne știi ca cei din spatele Factual.ro, primul (și singurul) site de fact-checking politic din România.
149Asociația Brigada de VoluntariBrigada de Voluntari este un ONG care oferă oportunități de voluntariat la evenimente din numeroase domenii, precum evenimente muzicale (concerte, festivaluri de muzică), evenimente sportive, culturale, dar și evenimente caritabile și cu impact social. Asociația oferă membrilor săi un cadru organizat pentru implicarea în acțiunile de voluntariat, ce presupune recrutarea, pregătirea și coordonarea acestora. În Brigadă se înscriu în principal tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani.
150Asociația Viitorul în Zori“Let’s Do It, Romania!” este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicaţi în 7 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile noastre ca organizatie sunt: acțiune – spiritul de Doer, happiness (fericire), madness (curaj nebun), echipă și sustenabilitate. Suntem dedicați unei cauze care sprijină mediul și comunitatea pe termen lung, prin organizarea de evenimente de colectare a deșeurilor.
151Gala Societății Civile
SRCP LoungeProgramul de Cooperare Elvețiano-Român | Swiss Romanian Cooperation ProgrammeBund Schweizer Landschaftsarchitekten und Landschaftsarchitektinnen - ELVEȚIA
SAVE Foundation - ELVEȚIA
Parc Ela - ELVEȚIA
Swiss Foundation for Organs in Romania - ELVEȚIA
Asociația Carpaterra
Asociația Peisagiștilor din România
Kaufland Rom?nia
Spațiul Public European

Înscrierile la ONGFest 2017 București s-au finalizat. 137 de organizații neguvernamentale din România, Elveția și Republica Moldova participă în calitate de expozanți.

Expozanții pot fi: asociații, fundații, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), grupuri civice neînregistrate, cu sediul în România, care asigură respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice şi drepturile omului și sunt independente politic (organizarea, conducerea și administrarea nu se află sub influența unui partid politic).

Informații utile pentru înscriere:

Detalii: Persoană de contact Iuliana Rada, coordonator ONGFest – 021.310.01.77 | 0749.088.885 | iuliana.rada(@)fdsc.ro

Pentru 25 de organizații care participă la ONGFest București și au sediul la o distanță de peste 100 km de București, organizatorii vor acoperi cheltuieli de transport și cazare prin Programul de sprijin ONGFest 2017, astfel:
• transport în limita a max. 320 lei/organizație
• cazare în cameră dublă pentru 2 pers./organizație, pentru nopțile de 16/17 și 17/18 iunie

Selecția celor 25 de organizații se va efectua pe principiul primul venit – primul servit: primele 25 de organizații din țară care s-au înscris la ONGFest București, au solicitat includerea în Programul de sprijin ONGFest 2017 prin completarea formularului dedicat cel târziu până la data de 31 mai 2017 și au întrunit criteriile menționate mai sus, vor intra automat în Programul de sprijin ONGFest 2017, urmând a primi ulterior de la organizatori o confirmare și detalii suplimentare.

Important: Formularul de solicitare a includerii în Programul de sprijin ONGFest 2017 va fi închis automat odată ce a fost completat de primele 30 de organizații. Ultimele 5 organizații care au completat formularul vor intra pe lista de rezervă și vor fi contactate de organizatori în cazul în care există retrageri din program.